Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

17 Aralık, 2007

resme bakın ıq nuzu ölçün



Eğer siz bu bayanı saat yönüne doğru döndüğünü görüyorsanız, beyninizin sağ tarafını kullanıyorsunuz.Eğer öbür yönde görüyorsanız, beyninizin sol tarafını kullanıyorsunuz.


Bazı insanlar her iki yönde de döndüğünü görüyorlar. Fakat çoğu insan sadece tek yönde görür.Eğer siz diğer yönde de görmeye çalışırsanız ve görürseniz, IQ' nuz 160' ın üzerine ve hemen hemen dahi derecesindesiniz demektir.....



14 Comentários:

Selin dedi ki...

Çok ilginç bir test canım. Paylaştığın için teşekkürler. Ben bu resimdeki kadını fır fır dönerken görüyorum. Acaba ben süper bir dahi miyim neyim :))))))))
Şimdiden Kurban bayramını kutlar, sevdiklerinle birlikte nice mutlu ve sağlıklı bayramlar geçirmeni dilerim. Sevgilerimle...

Yaren dedi ki...

Canim benim sayende bir dahi oldugumu kesvettim:))) cünkü ben her iki tarafa da döndügünü görüyorum hatta kadinin kararsiz kalim ortada bocaladiginida.Süperim ben beee:)))Saka bir yana gecekten öyle gördüm ve cok enteresen bir sey.Esimede denemem lazim,cünkü kadinlarin beyninin daha fazlasinin calistigini ona ispat etmem lazim ;)))Cok tesekürler canim bizimle paylastigin icin.Simdiden iyi bayramlar diliyorum canim.

Betül dedi ki...

cnm ya bu bir kandırmaca, kadın önce saat yönüne dönüyordu sonra ters yöne dönmeye başladı eminim herkes aynı görüyordur, mutlu ve huzurlu bir bayram diliyorum canım....

NiNo dedi ki...

saglikli mutlu nice guzel bayramlara

dogada.blogspot.ru dedi ki...

hayırlı bayramlar sağlık ,mutluluk, huzur dolu günler diliyorum sevgiler

Adsız dedi ki...

Canım,
bu kadın her iki yönede dönüyor hatta diğer yöne dönmeden önce ortada biraz duraklıyor...
Şimdi ben dahi miyim yani :)) oh be ben bu testi çok sevdim insan kendini iyi hissediyor :)))

Pembelinin Mutfağı dedi ki...

Resme bakınca kafam beynim döndüüüüü:))))

Adsız dedi ki...

ya bende her iki tarafa döndüğünü gördüm birde öğretmenim bana koca kafalı diyor

aslı varmış, aslı yokmuş dedi ki...

bende dahiymişim demekki bu durumda zaten ben birşeyler seziyordum da yaptığım testlerdede çıkıyordu da konduramıyordum kendime.Mutlu yıllar diliyorum.sevgiler...

Adsız dedi ki...

eeheheh ben de dahi çıktım ne güzel....
bi de türk'ün aklı ya kaçarken ya..... derler...
yalan valla bak pc başında da çalışıyor :)))))))))))))))

Adsız dedi ki...

simdi, ben her iki tarafa da dondugunu goruyorum, kabak gibi ortada. hatta, resimden ayrilip baska bir yere bakiyorum, aha bizim hatun yon degismis. ama esim, illa saat yonunun tersine donuyor diyor. yani ben cok zekiyim de, esimin durumu ne? beyninin sol kismini kullaniyorsa ne demek yani ?

ayşegül mutfakta dedi ki...

ben önce sola döndüğünü gördüm ama yorumlaı okurken göüş alanımın içine bir sağa bir sola kararsız döndü ama irek bakınca sadece sola dönüyor :))

Adsız dedi ki...

Slm,Ben bu bayanı her iki yöne de döndürdüm çok güzel bir test.Demekki bende bir dahiyim:))))


lezzetmutfağı....

monika dedi ki...

ay çok hoş istediğim zaman istediğim yönde dönüyo görebiliyorum kadını. kandırmaca falan yok arkadaşlar. çünkü tamamen istediğim anda o yönde döndüğünü görüyorum. başka bir anda değil.

Yorum Gönder

Sende Bir Şeyler Yazmak istemisin?

23 nisan 2009 dan itibaren

elma şekeri ©elmasekerielmasekeri.

elmasekeri desing 2008